Comunicate de presa

 • Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore

  În cursul zilei de ieri, 16 aprilie, pompierii salvatori au gestionat peste 1.700 de solicitări primite din partea populației. Peste 80% din totalul intervențiilor, în urma cărora 1.412 persoane au fost asistate medical.

 • Peste 4.800 de intervenții în acest weekend!

  Siguranța voastră este prioritatea noastră! În ultimele trei zile, pompierii au acționat pentru gestionarea celor 4.877 de situații de urgență înregistrate la nivel național.

 • Misiunile pompierilor din ultimele 24 de ore

  În cursul zilei de ieri (11.04.2024), pompierii salvatori au acționat cu promptitudine pentru gestionarea optimă a celor 1.614 situații de urgență, înregistrate la nivel național.

 • Conferința de închidere a proiectului RESILIENCE

  Astăzi, IGSU a găzduit evenimentul prilejuit de organizarea conferinței de închidere a proiectului „Creșterea rezilienței la dezastre prin îmbunătățirea pregătirii pentru misiuni de căutare – salvare și asanare a muniției neexplodate – RESILIENCE”.

 • Misiunile pompierilor din ultimele 24 de ore

  În cursul zilei de ieri, pompierii salvatori au gestionat peste 1.600 de solicitări primite din partea populației. Cele mai multe intervenții au fost desfășurate în zona București – Ilfov, urmată de județele Bacău, Mureș, Galați și Cluj.

 • Misiunile pompierilor din ultimele 24 de ore

  Ziua de ieri (04.04.2024) a fost una solicitantă pentru echipajele operative din întreaga țară. Astfel, la nivel național, pompierii salvatori au răspuns cu promptitudine la peste 1.500 solicitări de urgență.

 • Bilanțul intervențiilor din ultimele 24 de ore

  Pompierii au acționat, în cursul zilei de ieri(03.04.2024), pentru gestionarea celor 1.674 solicitări primite din partea populației, ce au constat în acordarea măsurilor de prim ajutor, stingerea incendiilor și operațiuni destinate protecției comunităților

 • Bilanțul salvatorilor în ultimele 24 de ore

  Pe parcursul zilei de ieri, pompierii au fost prezenți la datorie pentru gestionarea tuturor solicitărilor de sprijin primite din partea populației. În acest sens, echipajele operative au intervenit cu promptitudine în peste 2.100 situații de urgență.

 • Efecte produse de vremea nefavorabilă

  Astăzi, în intervalul orar 08.00-21.00, manifestarea fenomenelor hidrometeorologice prognozate a generat efecte în 86 localități din 27 județe și municipiul București.