Comunicate de presa

 • Bilanțul misiunilor zilnice

  În cursul zilei de ieri, echipajele operative au intervenit la 1.520 de solicitări înregistrate la nivel național, cele mai numeroase dintre acestea fiind în zona București – Ilfov și în județele Cluj, Argeș și Mureș.

 • Bilanțul misiunilor zilnice

  Echipajele SMURD au gestionat 1.163 de solicitări pentru acordarea asistenței medicale de urgență. Totodată, în perioada de referință, pe timpul misiunilor desfășurate, pompierii au salvat 22 persoane aflate în dificultate.

 • O nouă campanie națională de informare, destinată vârstnicilor

  E.ON România, Delgaz Grid, împreună cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) și Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), lansează o nouă campanie națională de informare, în cadrul parteneriatului „Împreună pentru siguranță”.

 • Bilanțul misiunilor de weekend

  În decursul acestui sfârșit de săptămână, la nivelul întregii țări, pompierii au gestionat cu promptitudine aproximativ 4.500 de situații de urgență.

 • 30 de persoane salvate în 24 de ore

  Echipajele operative din întreaga țară au acționat, în cursul zilei de ieri, 26 octombrie a.c., pentru gestionarea optimă a celor 1.504 misiuni.

 • Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore

  În ultimele 24 de ore, pompierii militari au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor, precum și pentru gestionarea optimă a celor 1.535 de situații de urgență produse la nivel național.

 • Peste 400.000 de misiuni în primele 9 luni ale anului în curs

  Din punct de vedere operațional, în primele nouă luni ale acestui an, pompierii salvatori au desfășurat peste 400.000 de misiuni, în urma cărora aproximativ 15.000 de persoane aflate în dificultate au fost salvate de echipajele profesioniste.