O persoană aflată în suferință a întâlnit un înger salvator!

O persoană aflată în suferință a întâlnit un înger salvator!

În seara zilei de 13 iulie 2021, colega noastră, Sandra BORDI, în timp ce se întorcea de la alergat, a văzut o persoană întinsă pe trotuar.


A rugat-o pe prietena ei să oprească puțin mașina. Sandra s-a apropiat de victimă și a întrebat-o dacă știe cum a ajuns întinsă pe trotuar.


Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, era incoerent și avea mai multe răni la frunte, față și mâna stângă. În urma evaluării victimei, colega noastră a rugat-o să nu își miște capul și a sunat la numărul de urgență 112. La scurt timp, a ieșit o doamnă care locuia în apropiere, care a adus apă și un chit complet de prim-ajutor.


Până la sosirea ambulanței, Sandra a curățat și pansat rănile, menținând tot timpul un dialog cu victima. În momentul în care victima și-a revenit din șoc și a văzut-o pe Sandra că-i acordă ajutor, a început să se liniștească, să o prindă de mână și să-i mulțumească pentru ceea ce face.


După ce a ajuns echipajul de pe ambulanța SAJ, Sandra le-a predat pacientul conștient și le-a transmis toate măsurile întreprinse până la momentul sosirii lor.


Sandra BORDI are doar 20 de ani și este voluntar la ISU Mureș din anul 2018. Datorită activităților întreprinse ca voluntar, Sandra și-a găsit pasiunea și a decis continuarea pe această cale prin înscrierea la Școala de Asistent Medical Generalist în cadrul Universității „Dimitrie Cantemir”.


Dumnezeu să o răsplătească pentru tot binele pe care îl face!


15.07.2021