Realizări impresionante ale pompierilor mehedințeni la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor

Realizări impresionante ale pompierilor mehedințeni  la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor

Colegii noștri mehedințeni, Lavinia și Adrian, au obținut rezultate impresionante la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, eveniment desfășurat în perioada 31 iulie – 7 august a.c., în Canada.


Competiția a fost una acerbă și a reunit pompieri, polițiști și jandarmi din peste 60 de țări. La acest eveniment, colegii noștri au câștigat nouă medalii, dintre care șase la probele de înot și trei la disciplina atletism.


Lavinia a devenit campioană mondială la probele de 100 m – spate și ștafetă 4*50 m – mixt și a obținut medaliile de argint și bronz la probele de 200 m – mixt și ștafeta 4*50 m – liber, respectiv 50 m – bras și 200 m liber.


Adrian nu s-a lăsat mai prejos, iar ambiția, determinarea și curajul i-au adus titlul de campion mondial la proba de 400 metri plat, medalia de argint la săritura în lungime, precum și medalia de bronz la proba de 200 de metri plat.


Dacă în sport cei doi fac echipă bună, în viața privată au reușit să-și întemeieze un cămin, rodul iubirii lor fiind Francesca, în vârstă de doar un an.


Felicitări, dragi colegi, pentru performanțele obținute și dăruirea de care ați dat dovadă. Suntem mândri de voi!

09.08.2023