Peste 350 de pompieri avansați în gradul următor

Peste 350 de pompieri avansați în gradul următor

Astăzi, 13 septembrie, la nivel național, au avut loc ceremonii de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad a celor mai meritoși salvatori, ca semn de recunoaștere a eforturilor și devotamentului lor în acțiunile întreprinse.


Astfel, cu prilejul aniversării Zilei Pompierilor din România, 141 de ofițeri și 215 subofițeri și maiștri militari din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și al unităților subordonate, care au dat dovadă de curaj, spirit de sacrificiu și devotament în misiunile desfășurate în slujba semenilor, au fost avansați în gradul următor.


Aceste evenimente marchează un moment important pentru pompierii militari din întreaga țară și aduc în prim plan eroismul și profesionalismul lor în protejarea vieții și bunurilor cetățenilor.


„În acest moment de sărbătoare, vreau să vă mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru angajamentul, dedicarea și devotamentul de neclintit față de misiunile desfășurate.


Continuați să purtați cu onoare uniforma, servind cu inima și sufletul comunitățile din România. Felicitări, dragi pompieri!” a fost mesajul transmis de Inspectorul General al IGSU.
SERVICIUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

13.09.2023