Spiridușii salvatori ai Moșului

Spiridușii salvatori ai Moșului

Ștefănuț, Miruna, Mario, Darius și Nicola sunt cinci copii minunați, crescuți cu multă dragoste și sacrificii, având doar sprijinul mamei lor. În urmă cu doi ani, tatăl lor a pierdut lupta cu viața.

Acești copii au avut o singură dorință pentru Moș Crăciun: nu jucării sau alte lucruri specifice vârstei lor, ci o simplă canapea. Încă din vară, din cei șase membri ai familiei care locuiesc în două camere, trei dormeau pe jos în sufragerie. Canapeaua extensibilă pe care o aveau se stricase și nu au avut posibilitatea să o înlocuiască.


Pompierii constănțeni au aflat de necazul lor și în prag de sărbători, au vizitat familia în comuna Adamclisi, aducându-le bucurie în suflet. Cu lacrimi în ochi și fără prea multe cuvinte, aceștia au primit în dar o canapea extensibilă nouă și câteva cadouri pentru fiecare: haine, jucării și alimente.


Salvatorii au plecat cu inima împlinită, știind că de acum înainte, Ștefănuț, Miruna, Mario, Darius și Nicola vor putea dormi liniștiți, într-un pat cald, așa cum oricine merită.

13.12.2023