O altfel de misiune de salvare desfășurată de pompierii bihoreni

O altfel de misiune de salvare desfășurată de pompierii bihoreni

În prag de sărbători, pompierii militari bihoreni au ales să dăruiască sănătate și speranță oamenilor a căror viață depinde de gesturile profund umane ale celorlalți.


Mai sunt trei zile până la Ajunul Crăciunului, iar pentru unii semeni, aflați în momente de cumpănă din viață, cel mai de preț cadou nu este nici bradul împodobit, nici cadourile de sub el, ci șansa de a se vindeca, de a trăi. Pentru acești oameni, pompierii militari bihoreni s-au prezentat, în dimineața zilei de joi, 21 decembrie a.c., la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Oradea, alegând să le dăruiască cel mai valoros dar, împachetat” în actul benevol de donare de sânge.

Demersul lor continuă seria acestor tipuri de intervenții salvatoare, derulate constant de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, scopul acestora fiind acela de a dărui sănătate şi o şansă la viaţă, celor care depind de un astfel de gest şi de această dată implicit, de a oferi celor care suferă, posibilitatea de a trăi cu speranţă şi bucurie Sărbătoarea Crăciunului.

21.12.2023