Copil salvat din lift

Copil salvat din lift

Doamna Andreea, i-am găsit!


În fotografie sunt membrii echipajelor de descarcerare și prim-ajutor de la Detașamentul Mihai Vodă ISU Bucuresti-Ilfov care ieri au participat la misiunea de salvare a fiicei dumneavoastră, blocată în lift.


Vă mulțumim pentru gândurile transmise! Suntem onorați, bucuroși și recunoscători, în egală măsură!


Lăsăm mesajul mamei să descrie cele întâmplate…


„Mami, am rămas blocată în lift și mi-e frică!, au fost cuvintele care, în această după-amiază, m-au zdruncinat din temelii.


Bineînțeles că fiecare mamă caută să-și protejeze cât mai bine copilul și să înlăture orice situație care îl supără sau orice factor care i-ar putea declanșa acea stare de panică și frică.


Am anunțat imediat persoanele responsabile cu mentenanța elevatorului, iar cu o voce plictisită, domnul de la capătul firului, mi-a spus: „doamnă, o să vin, dar o să dureze pentru că locuiesc în Berceni!”


Cum să îi spui unei mame că trebuie să aștepte ca puiul ei să fie bine, cum ???


Fără să stau pe gânduri am apelat cu încredere 112. Cu o voce blândă, doamna care a preluat apelul mi-a comunicat că o să trimită un echipaj de la pompieri. În mai puțin de 2 minute, au ajuns domnii de la SMURD. Au deschis ușile ascensorului, care se afla între etaje, și mi-au scos fetița în siguranță. Nu pot să vă exprim în cuvinte ce a însemnat asta pentru mine. Poate că doar mamele înțeleg.


Nu pot să îmi dau seama cum au ajuns atât de repede, pentru că nu este un secret cum se circulă în București, în special în centrul orașului, acolo unde locuim noi.


Vă mulțumesc din suflet pentru tot efortul depus astăzi, vă urez mult succes în toate misiunile ce vor urma și, nu în ultimul rând, felicitări pentru devotament și implicare!


RESPECT, OAMENI BUNI!


Mă-nclin !


Cumva mesajul meu trebuie să ajungă la colegii dumneavoastră (….). S-au comportat EXEMPLAR într-un timp super-mega scurt.   F E L I C I T Ă R I !!!”


Gânduri de recunoștință și din partea noastră, dragi colegi! Suntem mândri de voi!

08.04.2024